Un picior reglabil din material plastic pentru mobilier de bucătărie găsiți în punctele de vânzare Bella Casa din Galați, Focșani și Brăila.

Caracteristica acestui produs o constituie ușurința în folosire. Făcut din plastic alb sau negru, produs în Italia, piciorul reglabil pentru mobilier de bucătărie este cea mai ieftină opțiune. În același timp el dă siguranță și o bună portabilitate masei de mobilă care trebuie susținută. Având lungimi de 100 mm, 120 mm și 150 de mm cu un diametru de 30 de mm el este perfect pentru orice tip de mobilier de bucătărie. Prin reglarea pe verticală se mai pot câștiga ușor  cca 10 mm.

Importanța unui picior la mobila de bucătărie

Importanța unui picior la mobila de bucătărie este dată nu numai de rezistența sa dar și de material. Opțiunea alegerii unui picior din plastic în locul unuia de metal trebuie mereu cântărită cu atenție. Primordială este siguranța produsului în ansamblul și nu ideea de a scoate un preț cât mai mic. Dacă avem de-a face cu o mică bucătărie unde nu avem mult material la alcătuirea, ei piciorul de plastic este opțiunea cea mai bună. Și la bucătăriile mari poate fi luat în considerare mai ales atunci când acestea sunt modulare, cu zone multiple de sprijinire a greutății. Un alt lucru de care ar trebui să se țină cont ar fi faptul că astfel de picioare pot fi mascate, pot fi ascunse vederii păstrându-și doar rolul funcțional. Așa că totul trebuie gândit în ansamblu nu numai punctual.

Se spune că un picior rău poate strica toată munca celui care a făcut mobila. Ei bine, de la acest aspect am pornit și noi și din acest motiv plasticul din care este realizat este un plastic dur, incasabil, având ca argument de producție una din țările cele mai dezvoltate din lume – Italia.

Vrei să afli mai multe informații? 

Mai multe informații despre acest picior reglabil din material plastic pentru mobilier de bucătărie puteți afla de la agenții noștri.

Pin It on Pinterest