Hota metalică telescopică Sliding Silver a devenit o necesitate într-o bucătărie. Printre modelele de hote care pot fi integrate direct în mobilier hotele metalice telescopice pot fi considerate ca fiind optime. Acest lucru este dat de caracteristicile lor speciale. Astfel ele pot fi integrate în mobilier, pot fi ascunse vederii, pot funcționa optim ca hotă. Luminile cu care sunt dotate pot asigura luminatul parțial zonal.

De exemplu hota metalică telescopică Sliding Silver este o hotă potrivită pentru bucătăriile moderne. Este prevăzută cu două motoare de 110W fiecare care dezvoltă o putere de absorbție maximă de aproximativ 352 mc pe oră. Ea poate fi instalată și funcționa cu evacuarea aerului în exteriorul bucătăriei sau poate funcționa pe modul de recirculare (filtrare). În acest al doilea caz este necesară instalarea filtrelor speciale cu cărbune activ. Acestea se achiziționează separat. Dimensiunea hotei metalice telescopice Sliding Silver este de 600 mm iar culoare satin.

Mai multe informații despre hota metalică telescopică Sliding Silver puteți afla de la agenții noștri sau de la punctele de lucru din Brăila, Focșani și Galați.

Pin It on Pinterest