Fronturile MDF vopsite prin nuanțele bogate pe care le oferă în ceea ce privește paletarul de culori RAL și NCS pot fi o alegere perfectă pentru mobilier. Aceste culori sunt datorate în special vopselurilor oferite de Milesi, ICA și Sayerlack dar și panourilor MDF de bună calitatea profilate sau plane pe care sunt aplicate.

Finisajele mate și lucioase sunt obținute prin folosirea tehnologiilor de șlefuire alte straturilor, printr-o pulverizare și o lustruire realizate automat. Acest lucru asigură o uniformitate a structurii culorii și mențin calitatea ridicată a produsului.

Fronturile MDF vopsite au următoarele avantaje:

– numărul mare de culori
– o rezistență termică ridicată comparativ cu fronturile înfoliate
– rezistență la umezeală

Datorită tehnicii de vopsire se pot folosi finisaje care pot imita îmbătrânirea dând fronturilor MDF un aspect antichizat.

Fronturile MDF vopsite pentru mobilier marca Global Design, reprezintă un concept care răspunde, într-o manieră inovativă și completă exigentelor impuse de mediile arhitecturale din ce in ce mai diverse și mai dinamice.

Mai multe detalii despre Fronturile MDF vopsite de la Global Design puteți obține de la agenții noștrii sau de la punctele de lucru.

Pin It on Pinterest