Bella Casa Showroom Galați este deschis pe strada Tecuci nr. 288 unde clienții pot vedea:

  • un exemplu de bucătărie cu feronerie Blum,
  • sistemul de glisare pentru uși culisante GLASSPAL.

Există și un punct de vânzare de unde se poate cumpăra toată gama de produse pe care firma noastră o comercializează.

Bucătăria model are integrate toate elementele de feronerie care au făcut faimoasă în întreaga lume marca Blum. Astfel puteți vedea cum lucrează aplicațiile pentru dulap inclusiv sistemele de balamale, de ridicare și de glisare pentru uși, tehnologiile de mișcare BLUMOTION, SERVO-DRIVE, TANDEM, TIP-ON, TIP-ON BLUMOTION.

Sistemul de glisare pentru uși culisante GLASSPAL prezentat pentru două și trei uși conține exemplele de mânere, mai multe tipuri de profile de ghidare și de rulare precum și exemple de role încastrate și aplicate.

Punctul de vânzare are expuse mostre de blaturi de bucătărie și de mese, fronturi MDF, modele de panouri din MDF lucioase și mate. Găsiți aici accesorii de bucătărie, de mobilier diverse, accesorii dressing, balamale pentru mobilier, borduri PVC, canturi ABS și melaminate, canturi aluminiu, rame din aluminiu și accesoriile aferente, console și suporți, coșuri și coloane extractabile, glisiere pentru mobilier, materiale pentru tapițerie, mânere, butoni și cuiere de mobilier, organe de asamblare, picioare pentru mobilier, rame de pat și accesorii, rotile și multe altele.

Informațiile de contact pentru Bella Casa Showroom Galați le găsiți și în pagina de contact.

Pin It on Pinterest