Un element important într-o bucătărie îl constituie accesoriile. Acum am dori să vă aducem în atenție coșurile de gunoi. Ele sunt importante pentru că ocupă un spațiu relativ mare și din păcate nu pot lipsi dintr-o bucătărie.

Coșul de gunoi de 11 litri având un diametru de 250 mm și o înălțime de 500 mm este o bună alegere dacă dorim un coș versatil și încăpător.

Coșul de gunoi rotund pivotant de 13 litri constituie o alegere pentru bucătăriile mici și medii. Mărimea sa este suficientă pentru un volum mediu de gunoi.

Coșul de gunoi extractabil de 16 litri poate fi o altă bună opțiune. Avantajul acestuia îl constituie faptul că poate fi ascuns în interiorul mobilierului de bucătărie, el glisând pe o șină specială atunci când este folosit.

Kitul de coșuri de gunoi selectiv este o altă opțiune bună, înscriindu-se în tendințele actuale legate de selectarea gunoiului. Astfel acest kit poate ocupa un corp de 600 cu 900 mm. Prin acest tip de kit se poate face sortarea directă a tipului de gunoi, capacitățile coșurilor componente nefiind chiar de neglijat.

Despre accesorii pentru bucătării, coșuri de gunoi puteți solicita mai multe detalii agenților noștri sau la punctele de lucru.

 

 

Pin It on Pinterest