Despre noi

  Din dorința de a satisface cele mai sofisticate gusturi, de a face lucruri la superlativ, de o buna calitate, de a fi buni profesioniști și, cel mai important, de a oferi cele mai bune soluții, am creat si dezvoltat o companie bazată pe performanță, eficiență și onestitate.

  Elferom Plus este o societate cu sediul în Galați Str. Tecuci, nr. 288, fiind înregistrată la Oficiul Registrul Comerțului, sub numărul J17/478/2005 având codul fiscal: RO 17304144. Elferom Plus activează sub brandul Bella Casa, brand care a fost inițiat în anul 2001.  

  Societatea are ca obiect de activitate comerțul en-gros si en-detail cu: feronerie, accesorii pentru mobilier, saltele, PAL, panouri MDF, blaturi de lucru, fronturi din lemn, etc. Activitatea se desfășoară la nivel național compania dispunând de 4 puncte de lucru în Galați Brăila și Focșani, si o rețea de distribuție la nivel național, formată din reprezentanți de vânzări cu experiență în domeniu, dispunând de infrastructura necesara acestei activități (logistică, spații de depozitare, sedii, mijloace auto pentru transportul mărfii de la furnizori și către clienți).

  Bella Casa deține un personal bine pregătit care, are ca obiectiv fundamental satisfacerea cerințelor la cele mai înalte standarde. Compania a pus întotdeauna accentul pe dorințele clienților, oferind respect, promptitudine, comunicare și eficiență în procent de 100%. In acest context, serviciile oferite de Bella Casa sunt orientate către nevoile clienților.  Indiferent de criteriile de cumpărare, aceștia vor găsi întotdeauna cele mai eficiente soluții și cele mai bune răspunsuri la întrebările lor.

  De la înființare și până în prezent împreună cu partenerii noștri recunoscuți pe plan național și internațional, compania și-a format o reputație solidă, datorită produselor de calitate și a sistemului de distribuție flexibil si eficient, ajungând astăzi o organizație bine reprezentată pe piață.

  Bella Casa a fost, este si va rămâne mereu aproape de dumneavoastră!